Kanapki:
Kanapka-paluch z polską szynką, żółtym serem, chrupką zieloną sałatą i świeżym ogórkiem;
Kanapka-paluch z mozzarellą, rukolą, pomidorami i oliwkami z majonezowo-bazyliowym sosem;
Kanapka-paluch z tuńczykiem, sałatą fryzyjską, jajkiem, suszonymi pomidorami i kaparowo-twarogową pastą;
Kanapka-paluch z salami, serem camembert, oliwkami, suszonymi pomidorami i sałatą rzymską;
Kanapki bankietowe na trzech rodzajach pieczywa 4 rodzaje:
1. szynka, sałata, ogórek, kiełki (3 szt. na osobę);
2. łosoś, oliwka czarna, rukola (3 szt. na osobę);
3. salami, ser żółty, pomidor koktajlowy (3 szt. na osobę);
4. pasta jajeczna, kiełki, papryka (3 szt. na osobę);
Tortilla:
Tortilla z kurczakiem marynowanym w curry, świeżą papryką, mieszanymi sałatami, czerwoną cebulą , świeżym ogórkiem i sosem majonezowym;
Tortilla z pastą z wiejskiego twarogu, zielonym ogórkiem, pomidorami, chrupką sałatą i szczypiorem;
Tortilla z łososiem serkiem białym , suszonymi pomidorami i koperkiem
Sałatki:
Sałata lodowa z kurczakiem, kukurydzą, włoskimi orzechami i zielonymi oliwkami z sosem miodowo-musztardowym;
Tradycyjna sałatka z gotowanych warzyw z jajkiem, porem, zielonym groszkiem i majonezem;
Sałata Cezar z chrupkim bekonem, ziołowymi grzankami, jajkiem, zieloną dymką i winno-czosnkowym sosem;
Sałatka makaronowa z szynką, gotowanych warzyw z jajkiem, kukurydzą i majonezem;
Sałatka grecka z sałaty lodowej, serem feta, pomidorem, papryką, ogórkiem, czerwoną cebulą, oliwkami, sosem;
Jaja faszerowane: pieczarkami, szynką, łososiem, awokado, ziołami;
Śledzie: perłową cebulką, oleju, po kaszubsku, po sułtańsku, w śmietanie;
Tymbaliki: drobiowe z kurczaka, wieprzowe;
Ryba: po grecku, panierowana, w cieście;
Roladki z łososia w serku capresse przewiązane szczypiorkiem;
Carpaccio z buraka: z serkiem ricotta, kiełkami i grubo zmielonym pieprzem;
Wieżyczki naleśnikowe: szpinakowe z twarogiem, paprykowe z łososiem, z kurkami i szynką;
Kabanosy: zawijane ciastem francuskim;
Warzywa: sezonowe z dipami;
Wytrawne kruche babeczki: nadziewane musem łososiowym, chrzanowym , jajecznym;
Deska serów: sery wędzone , pleśniowe, oscypki, sery twarde;
Deska mięs pieczonych: boczek pieczony w ziołach, karczek nadziewany czosnkiem, schab w majeranku, szynka tradycyjna, baleron białoruski;
Deska pasztetów z dżemem z czerwonej cebulki: pasztet z królika ze śliwką, pasztet wieprzowy z grzybami;
Desery:
Panna cotta z musem truskawkowym
Mufinki : marchewkowe, bananowe z czekoladą, czekoladowe,
Szarlotka tradycyjna ze słodką kruszonką
Pieczony sernik domowy, sernik z brzoskwiniami, sernik z rodzynkami
Sernik na zimno z owocami
Ciasto drożdżowe z owocami sezonowymi i kruszonką
W-Z ka
Słodkie babeczki z owocami i galaretką
Mix deserków na RAZ