Lokalizacja

ul. Unii Lubelskiej 15
20-108 Lublin


Godziny Otwarcia

PON - PT
8:00 - 16:00


Telefon

660 188 077

mobile logo

Przystawki


Kanapki :
Kanapka-paluch z polską szynką, żółtym serem, chrupką zieloną sałatą i świeżym ogórkiem
Kanapka-paluch z mozzarellą, rukolą, pomidorami i oliwkami z majonezowo-bazyliowym sosem
Kanapka-paluch z tuńczykiem, sałatą fryzyjską, jajkiem, suszonymi pomidorami i kaparowo-twarogową pastą
Kanapka-paluch z salami, serem camembert, oliwkami, suszonymi pomidorami i sałatą rzymską
Kanapka-paluch z łososiem wędzonym , sałatą lodową, zielonym ogórkiem i koperkowo-majonezowym sosem

Kanapki bankietowe na trzech rodzajach pieczywa 4 rodzaje :
1. szynka, sałata, ogórek, kiełki (3 szt. na osobę)
2. łosoś, oliwka czarna, rukola (3 szt. na osobę)
3. salami, ser żółty, pomidor koktajlowy (3 szt. na osobę)
4. pasta jajeczna, kiełki, papryka (3 szt. na osobę)

Tortilla :
Tortilla z kurczakiem marynowanym w curry, świeżą papryką, mieszanymi sałatami, czerwoną cebulą , świeżym ogórkiem i sosem majonezowym
Tortilla z pastą z wiejskiego twarogu, zielonym ogórkiem, pomidorami, chrupką sałatą i szczypiorem
Tortilla z łososiem serkiem białym , suszonymi pomidorami i koperkiem
Tortilla ze świeżym szpinakiem , pieczonymi burakami, kozi ser, płatki migdałowe i sos miodowo musztardowy

Sałatki:
Sałata lodowa z kurczakiem, kukurydzą, włoskimi orzechami i zielonymi oliwkami z sosem miodowo-musztardowym
Sałata lodowa z wędzonym kurczakiem, marchewka baby, kukurydza, ananas, szczypiorek, sos winegret
Tradycyjna sałatka z gotowanych warzyw z jajkiem, porem, zielonym groszkiem i majonezem
Sałatka Horiatiki ze świeżych warzyw, oliwek i greckiego sera feta, skrapiana ziołowym winegret na oliwie z oliwek
Sałata Cezar z chrupkim bekonem, ziołowymi grzankami, jajkiem, zieloną dymką i winno-czosnkowym sosem
Sałatka makaronowa z szynką, gotowanych warzyw z jajkiem, kukurydzą i majonezem
Sałatka grecka z sałaty lodowej, serem feta, pomidorem, papryką, ogórkiem, czerwoną cebulą, oliwkami, sosem

Jaja faszerowane : pieczarkami, szynką, łososiem, awokado, ziołami
Śledzie : w oleju, po kaszubsku, po sułtańsku, w śmietanie, po japońsku (z zielonym groszkiem , jajkiem i cebulką w majonezie)
Tymbaliki z kurczaka
Ryba po grecku
Roladki z łososia w serku capresse przewiązane szczypiorkiem
Carpaccio z buraka z serkiem ricotta, kiełkami i grubo zmielonym pieprzem.
Wieżyczki naleśnikowe : szpinakowe z twarogiem, paprykowe z łososiem, z kurkami i szynką
Mini rogaliki francuskiego nadziewane serem żółtym, szynką parmeńską i ogórkiem
Kabanosy zawijane ciastem francuskim
Roladki z szynki z kremem chrzanowym
Warzywa sezonowe z dipami
Wytrawne kruche babeczki : nadziewane musem łososiowym, chrzanowym , jajecznym , z tuńczyka , z szynki
Krakersy z musem :  chrzanowym, łososiowym, zielona pietruszka
Wykwintne koreczki różne rodzaje
Deska serów : sery wędzone , pleśniowe, oscypki, sery twarde
Tartaletki : z pieczarkami, z łososiem, ze szpinakiem
Tatar : wołowy tradycyjny, ze śledzia, z łososia
Deska mięs pieczonych : karczek nadziewany czosnkiem, schab w majeranku, szynka w ziołach, baleron białoruski
Deska pasztetów z dżemem z czerwonej cebulki : pasztet z królika ze śliwką , pasztet z królika z boczkiem, pasztet wieprzowy z grzybami, pasztet wieprzowo – drobiowy z grubo mielonym pieprzem