Lokalizacja

ul. Unii Lubelskiej 15
20-108 Lublin


Godziny Otwarcia

PON - PT
8:00 - 16:00


Telefon

660 188 077

mobile logo

Przystawki


Kanapki:
Kanapka-paluch z polską szynką, żółtym serem, chrupką zieloną sałatą i świeżym ogórkiem;
Kanapka-paluch z mozzarellą, rukolą, pomidorami i oliwkami z majonezowo-bazyliowym sosem;
Kanapka-paluch z tuńczykiem, sałatą fryzyjską, jajkiem, suszonymi pomidorami i kaparowo-twarogową pastą;
Kanapka-paluch z salami, serem camembert, oliwkami, suszonymi pomidorami i sałatą rzymską;
Kanapka-paluch z łososiem wędzonym , sałatą lodową, zielonym ogórkiem i koperkowo-majonezowym sosem;

Kanapki bankietowe na trzech rodzajach pieczywa 4 rodzaje:
1. szynka, sałata, ogórek, kiełki (3 szt. na osobę);
2. łosoś, oliwka czarna, rukola (3 szt. na osobę);
3. salami, ser żółty, pomidor koktajlowy (3 szt. na osobę);
4. pasta jajeczna, kiełki, papryka (3 szt. na osobę);

Tortilla:
Tortilla z kurczakiem marynowanym w curry, świeżą papryką, mieszanymi sałatami, czerwoną cebulą , świeżym ogórkiem i sosem majonezowym;
Tortilla z pastą z wiejskiego twarogu, zielonym ogórkiem, pomidorami, chrupką sałatą i szczypiorem;
Tortilla z łososiem serkiem białym , suszonymi pomidorami i koperkiem
Tortilla ze świeżym szpinakiem , pieczonymi burakami, kozi ser, płatki migdałowe i sos miodowo musztardowy;

Sałatki:
Sałata lodowa z kurczakiem, kukurydzą, włoskimi orzechami i zielonymi oliwkami z sosem miodowo-musztardowym;
Sałata lodowa z wędzonym kurczakiem, marchewka baby, kukurydza, ananas, szczypiorek, sos winegret;
Tradycyjna sałatka z gotowanych warzyw z jajkiem, porem, zielonym groszkiem i majonezem;
Sałatka Horiatiki ze świeżych warzyw, oliwek i greckiego sera feta, skrapiana ziołowym winegret na oliwie z oliwek;
Sałata Cezar z chrupkim bekonem, ziołowymi grzankami, jajkiem, zieloną dymką i winno-czosnkowym sosem;
Sałatka makaronowa z szynką, gotowanych warzyw z jajkiem, kukurydzą i majonezem;
Sałatka grecka z sałaty lodowej, serem feta, pomidorem, papryką, ogórkiem, czerwoną cebulą, oliwkami, sosem;

Jaja faszerowane: pieczarkami, szynką, łososiem, awokado, ziołami;
Śledzie:  perłową cebulką, oleju, po kaszubsku, po sułtańsku, w śmietanie, po japońsku (z zielonym groszkiem , jajkiem i cebulką w majonezie);
Tymbaliki: drobiowe z kurczaka, indyka, wieprzowe;
Ryba: po grecku, panierowana, w cieście;
Roladki z łososia w serku capresse przewiązane szczypiorkiem;
Carpaccio z buraka: z serkiem ricotta, kiełkami i grubo zmielonym pieprzem;
Wieżyczki naleśnikowe: szpinakowe z twarogiem, paprykowe z łososiem, z kurkami i szynką;
Mini rogaliki: francuskiego nadziewane serem żółtym, szynką parmeńską i ogórkiem;
Kabanosy: zawijane ciastem francuskim;
Roladki: z szynki z kremem chrzanowym;
Warzywa: sezonowe z dipami;
Wytrawne kruche babeczki: nadziewane musem łososiowym, chrzanowym , jajecznym , z tuńczyka , z szynki;
Krakersy z musem:  chrzanowym, łososiowym, zielona pietruszka;
Wykwintne koreczki różne rodzaje;
Deska serów: sery wędzone , pleśniowe, oscypki, sery twarde;
Tartaletki: z pieczarkami, z łososiem, ze szpinakiem;
Tatar: wołowy tradycyjny, ze śledzia, z łososia;
Deska mięs pieczonych: boczek pieczony w ziołach, karczek nadziewany czosnkiem, schab w majeranku, szynka tradycyjna, baleron białoruski;
Deska pasztetów z dżemem z czerwonej cebulki: pasztet z królika ze śliwką , pasztet z królika z boczkiem, pasztet wieprzowy z grzybami, pasztet wieprzowo – drobiowy z grubo mielonym pieprzem;