Lokalizacja

ul. Unii Lubelskiej 15
20-108 Lublin


Godziny Otwarcia

PON - PT
8:00 - 16:00


Telefon

660 188 077

mobile logo

Posiłki regeneracyjne z dowozem


Firma nasza obsługuje także podmioty gospodarcze które to są prawnie zobowiązane do zapewnienia swoim pracownikom posiłków regeneracyjnych i należą do nich firmy budowlane, firmy produkcyjne (rozp.Rady Ministrów Dz. U. Nr 60 poz. 279 z 1996 r.).
Nasze posiłki spełniają nie tylko wymogi kaloryczności około 1000 kcal ale także charakteryzują się dobrą jakością i obfitością serwowanych przez nas potraw.

Świadczone przez nas usługi produkcji posiłków regeneracyjnych mogą mieć formę np.:

1. Zupa 500ml + 1/4 bochenka chleba

2. Zupa 500ml + wkładka mięsna 100g + 1/4 bochenka chleba

3. Drugie danie obiadu tj. porcja mięsa 120g + ziemniaki 300g + surówka 200g

4. Zupa 500ml + II danie

Jesteśmy partnerem elastycznym – słuchamy oczekiwań, jesteśmy otwarci na nietypowe rozwiązania dotyczące potraw spoza standardowej oferty, ilości, godzin dostaw, itp.

W bezpośredniej rozmowie szczegółowo przedstawimy naszą ofertę oraz chętnie poznamy Państwa oczekiwania i potrzeby związane z obsługą cateringową waszej firmy.

Ceny i asortyment w ofercie dla firm mogą być ustalane indywidualnie. Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu omówienia oferty i warunków współpracy, w dogodnym dla Państwa terminie.

Przykładowe menu na zupy profilaktyczne z wkładką :
1. Zupa grochowa, kiełbasa śląska , pieczywo
2. Krupnik, gulasz z serduszek, pieczywo
3. Zupa pomidorowa z ryżem, pulpet mielony, pieczywo
4. Zupa fasolowa z wędzonym kurczakiem, pieczywo
5. Bigos ,pieczywo
6. Żurek staropolski, jajko, kiełbaska biała , pieczywo
7. Flaki wołowe, pieczywo
8. Kapuśniak, sztuka mięsa, pieczywo

Przykładowe menu na posiłki jednodaniowe:
1. Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana
2. Karkówka wieprzowa, kasza gryczana ,buraczki na ciepło
3. Filet drobiowy panierowany, ziemniaki, marchewka z groszkiem
4. Stek wieprzowy z cebulką, ziemniaki, kapusta czerwona na ciepło
5. Udko pieczone, ryż, surówka z kapusty czerwonej
6. Schab w sosie, kopytka, pomidory z cebulką
7. Filet z mintaja panierowany, ziemniaki, kapusta kiszona

Przykładowe menu na posiłki dwudaniowe (preferowane przez firmy):
1. Zupa pomidorowa z ryżem, kotlet pożarski, ziemniaki, marchewka na gorąco
2. Zupa ogórkowa, filet drobiowy w sosie pieczarkowym, ziemniaki, surówka z białek kapusty
3. Barszcz ukraiński, kotlet mielony, ziemniaki, mieszanka warzywna
4. Zupa jarzynowa, bryzol wieprzowy z pieczarkami, ziemniaki, buraczki
5. Zupa z fasolki szparagowej, filet drobiowy panierowany, ziemniaki, marchewka z groszkiem
6. Krupnik, karkówka, ziemniaki, kapusta czerwona na ciepło
7. Zupa grochowa, udko pieczone, ziemniaki, fasolka szparagowa

Więcej informacji na temat zorganizowanych obiadów dla firm, formy rozliczeń, ceny uzyskają Państwo pod numerem telefonu 660 188 077 lub catering.anielskiesmaki@gmail.com.